diyekonustu.com
$ DOLAR
-
-
€ EURO
-
-
BİTCOİN
-
-
ÇEYREK ALTIN
-
-
BİST 100
-
-
GRAM ALTIN
-
-
TAM ALTIN
-
-
PETROL
-
-
ONS ALTIN
-
-
Tüm Piyasalar →

Samsun sokakları 4 saatliğine çocukların oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısını ardından 15 yaş altı çocukların dün 11.00-15.00 saatleri arasında sokağa çıkabileceğini duyurmuştu.

Google Haberler'de diyekonustu.com'u takip edin Takip Et
Samsun sokakları 4 saatliğine çocukların oldu

Paylaşma seçenekleri

Bu haberi sosyal medya hesaplarında veya mesajlaşma uygulamalarında paylaş.

E-posta Facebook X X p Pinterest W WhatsApp T Telegram in LinkedIn @ Threads r Reddit
0
Mail

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısını ardından 15 yaş altı çocukların dün 11.00-15.00 saatleri arasında sokağa çıkabileceğini duyurmuştu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise karar akabinde twitter hesabından yaptığı paylaşımla çocukların ve gençlerin sokağa çıktığını kaydetti.

SOKAKLAR ÇOCUK SESLERİYLE YANKILANDI
Ülke genelinde olduğu gibi Samsun’da da saat 11.00’i gösterdiğinde çocuklar sokaklara koştu. Minikler günler sonra arkadaşlarına kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşarken sokaklar onların sesleriyle yankılandı. Aileleriyle parklara da giden çocuklar salıncaklara ve kaydıraklara binerek güneşli havanın tadını çıkarttı.

Son Haberler

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Sonraki haber hazırlanıyor