diyekonustu.com
$ DOLAR
-
-
€ EURO
-
-
BİTCOİN
-
-
ÇEYREK ALTIN
-
-
BİST 100
-
-
GRAM ALTIN
-
-
TAM ALTIN
-
-
PETROL
-
-
ONS ALTIN
-
-
Tüm Piyasalar →

Ve görevden alındı!

Samsun’da 2016 yılından bu yana vekaleten İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine gelen ve sonrasında aslen müdürlük görevine atanan Nail Kırmacı’nın görevden alındığı iddia edildi.

Google Haberler'de diyekonustu.com'u takip edin Takip Et
Ve görevden alındı!

Paylaşma seçenekleri

Bu haberi sosyal medya hesaplarında veya mesajlaşma uygulamalarında paylaş.

E-posta Facebook X X p Pinterest W WhatsApp T Telegram in LinkedIn @ Threads r Reddit
0
Mail

Samsun’da 2016 yılından bu yana vekaleten İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine gelen ve sonrasında aslen müdürlük görevine atanan Nail Kırmacı’nın görevden alındığı iddia edildi. 

İl Müdürü Nail Kırmacı’nın, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın talimatlarına uymadığı ve siyasi vesayetlerle atamalar yaptığı iddia edilerek, AK Parti’de görev yapmış bir il başkanının eşine usulsüz bir şekilde atama yaptığı belirtilmişti.

akasyam.com‘un edindiği bilgilere göre; Kırmacı’nın yerine Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürü Abdülkadir Karabulut’un atanacağı iddia ediliyor.

Son Haberler

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Sonraki haber hazırlanıyor