diyekonustu.com
diyekonustu.com

Ulusoy’dan tarıma tam destek sözü

İYİ Parti Canik Belediye Başkan Adayı Turgay Ulusoy, Canik’te köylülere ve çiftçilere verecekleri destekler hakkında bilgi verdi.

Ulusoy’dan tarıma tam destek sözü

Canik Belediye Başkan Adayı Turgay Ulusoy, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

“TARIMI DESTEKLEYECEĞİZ”

Ulusoy, “Köylümüz tarafından alım garantili ürünler yetiştirip, mahallelerimizi daha uygun tarımsal ürünlerin tüketilmesini sağlayacağız. Bununla beraber çiftçimize, mazot, gübre ve araç desteği vererek tarımı destekleyeceğiz” diyerek her zaman Canikli çiftçiler ve köylülerin yanında olacaklarının altını çizdi.

“ELİMİZDEKİ BU FIRSAT İYİ KULLANILMALI”

Canik’in makus talihini yenebilmek için beş yılda bir önüne gelen sandık şansını çok iyi kullanması gerektiğini de özlerine ekleyen Ulusoy, Atakumseverleri bir daha gelmemek üzere ikamet ettiği Atakum’a göndermek için elimizdeki bu fırsat çok iyi kullanmalı çok iyi değerlendirmeliyiz” diye konuştu.

diyekonustu.com

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Sonraki haber hazırlanıyor