diyekonustu.com
$ DOLAR
-
-
€ EURO
-
-
BİTCOİN
-
-
ÇEYREK ALTIN
-
-
BİST 100
-
-
GRAM ALTIN
-
-
TAM ALTIN
-
-
PETROL
-
-
ONS ALTIN
-
-
Tüm Piyasalar →

Samsun’un Salıpazarı ilçesi için düşündüren açıklama!

Köprübaşı Alabalık Tesisleri’nde yapılan toplantıya YEG Başkanı Hakan Şahin, Belediye Başkanvekili İbrahim Yılmaz, Muhtarlar Dernek Başkanı Erol Gürsoy, Belediye Başkan Yardımcısı Alim Çakır YEG Proje Müdürü Ertuğrul Öztürk ve mahalle muhtarları katıldı.

Google Haberler'de diyekonustu.com'u takip edin Takip Et
Samsun’un Salıpazarı ilçesi için düşündüren açıklama!

Paylaşma seçenekleri

Bu haberi sosyal medya hesaplarında veya mesajlaşma uygulamalarında paylaş.

E-posta Facebook X X p Pinterest W WhatsApp T Telegram in LinkedIn @ Threads r Reddit
0
Mail

Köprübaşı Alabalık Tesisleri’nde yapılan toplantıya YEG Başkanı Hakan Şahin, Belediye Başkanvekili İbrahim Yılmaz, Muhtarlar Dernek Başkanı Erol Gürsoy, Belediye Başkan Yardımcısı Alim Çakır YEG Proje Müdürü Ertuğrul Öztürk ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda konuşan Salıpazarı Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı Hakan Şahin, YEG’in yapısını, görevlerini, amacını ve yapılan projeler hakkında muhtarlara bilgi verdi. 

‘YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR’
“Salıpazarı’nın turizm haritasını çıkartıyoruz” diyen YEG Başkanı Şahin, “Derneğimiz muhtarlarımızla iç içe olması gereken bir dernek. Özellikle kırsalda siz değerli muhtarlarımızla yapacak çok işimiz var. Sizlerle birlikte ilçemizin turizm potansiyelini ortaya çıkartarak Salıpazarı’nı çekim merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu. Yerel Eylem Grubu Proje Müdürü Ertuğrul Öztürk ise bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılması düşünülen projeler hakkında bilgi verdi. Dernekle ilgili yapılan sunumun ardında katılımcılara Salıpazarı ilçesinin kısa tanıtım filmi izlettirildi.

HABER MERKEZİ

Son Haberler

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Sonraki haber hazırlanıyor