diyekonustu.com
$ DOLAR
-
-
€ EURO
-
-
BİTCOİN
-
-
ÇEYREK ALTIN
-
-
BİST 100
-
-
GRAM ALTIN
-
-
TAM ALTIN
-
-
PETROL
-
-
ONS ALTIN
-
-
Tüm Piyasalar →

Galatasaray’ın korktuğu oldu! Osimhen ve Lemina’dan kötü haber: 3 kritik maçta forma giyemeyebilir

Galatasaray’a Victor Osimhen ve Mario Lemina’dan kötü haber geldi. Başakşehir maçında sakatlanan iki yıldızın yapılan kontrollerinde sağ kasık adale grubunda ileri-orta düzeyde kanama ve zorlanma tespit edildi. Osimhen ve Lemina’nın tedavilerine başlanırken, sarı-kırmızılıların kritik maçlarda iki oyuncusundan da yararlanamama ihtimali bulunuyor.

Google Haberler'de diyekonustu.com'u takip edin Takip Et
Galatasaray’ın korktuğu oldu! Osimhen ve Lemina’dan kötü haber: 3 kritik maçta forma giyemeyebilir

Paylaşma seçenekleri

Bu haberi sosyal medya hesaplarında veya mesajlaşma uygulamalarında paylaş.

E-posta Facebook X X p Pinterest W WhatsApp T Telegram in LinkedIn @ Threads r Reddit
0
Mail

Galatasaray’da Başakşehir galibiyetinin ardından gözler sakatlanan Victor Osimhen’e çevrilmişti. Sarı-kırmızılı kulüp, yıldız golcünün MR ve ileri tetkiklerinin tamamlanmasının ardından sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Yapılan kontrollerde Osimhen’in sağ adduktor (kasık) adale grubunda ileri-orta düzeyde strain, yani kanama ve zorlanma tespit edildi. Oyuncunun tedavisine başlandı. Aynı karşılaşmada sakatlanan Mario Lemina’da da benzer bölgede aynı düzeyde sakatlık belirlendi.

Osimhen yaklaşık 3 hafta yok

Galatasaray resmi açıklamasında sahalara dönüş için net bir süre vermedi. Ancak kulübe yakın kaynaklardan aktarılan bilgilere göre Osimhen’in iyileşme sürecinin yaklaşık 3 haftayı bulabileceği değerlendiriliyor.

Bu takvimin gerçekleşmesi halinde Nijeryalı golcü, sarı-kırmızılıların önündeki üç önemli karşılaşmada forma giyemeyecek.

Osimhen’in 9 Eylül’de Sporting, 13 Eylül’de Kocaelispor ve 19 Eylül’de Trabzonspor karşılaşmalarını kaçırabileceği belirtiliyor.

Trabzonspor maçı öncesi yeniden bakılacak

Galatasaray sağlık heyetinin Osimhen’in durumunu Trabzonspor karşılaşması öncesinde yeniden değerlendirmesi bekleniyor.

Yıldız golcünün tedaviye vereceği yanıt yeterli görülmezse risk alınmayacağı ve dönüşünün daha sonraki tarihe bırakılacağı aktarılıyor.

Lemina’dan da kötü haber

Victor Osimhen - Mario Lemina
Victor Osimhen - Mario Lemina

Sarı-kırmızılıların tek sakatlık problemi Osimhen değil. Başakşehir karşılaşmasında problem yaşayan Mario Lemina’nın da sağ kasık adalesinde ileri-orta düzeyde kanama ve zorlanma tespit edildi.

Lemina’nın sahalardan uzak kalacağı sürenin de yaklaşık 2-3 hafta olabileceği ifade ediliyor.

Galatasaray böylece Şampiyonlar Ligi’ndeki Sporting maçı öncesinde iki önemli oyuncusunun sakatlığıyla karşı karşıya kaldı.

diyekonustu.com

Son Haberler

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Sonraki haber hazırlanıyor