Haber ara

Select theme:
Olay

Ecrin bebek cinayetinde şok gelişme: Aileye fuhuş gözaltısı

Samsun Haber Ajansı (SHA) Genel Yayın Yönetmeni Şahin BİNİCİ'nin haberine göre; Uzun süredir Türkiye gündeminde yer alan ve bir türlü çözülemeyen Ecrin bebek olayının tüm sırları çözülmeye başlan

| 2020-06-24 02:04:00
Ecrin bebek cinayetinde şok gelişme: Aileye fuhuş gözaltısı

Samsun Haber Ajansı (SHA) Genel Yayın Yönetmeni Şahin BİNİCİ'nin haberine göre; Uzun süredir Türkiye gündeminde yer alan ve bir türlü çözülemeyen Ecrin bebek olayının tüm sırları çözülmeye başlandı. Ecrin bebek olayıyla ilgili yeni gözaltılar yapıldı. Ecrin Kurnaz'ın üvey amcası olan ve bebeğin ölümünün baş sorumlusu olan Özkan Kurnaz, askerlik yaptığı Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesindeki birliğinden jandarma ekiplerince alındı ve Samsun'un Vezirköprü ilçesine getirilmesi için yola çıkıldı.

İKİ AYRI SUÇTAN GÖZALTI KARARI

Öte yandan anne Sevcan Kurnaz, üvey baba Deniz Kurnaz ve babaanne Hacer Kurnaz da Jandarma tarafından gözaltına alındı. Kurnaz ailesinin yeniden gözaltına alınmasının ardında iki ayrı suç yatıyor. Alınan bilgiye göre Ecrin bebeğin üvey amcası Özkan Kurnaz ile babaanne Hacer Kurnaz Tck'nın 83. Madde gereğince "kasten öldürmenin ihmali davranışıyla işlenmesi" suçlarından gözaltına alındı. Üvey baba Deniz Kurnaz ile anne Sevcan Kurnaz ise, "Fuhuş yaptırmak, fuhuşa aracılık yapmak ve yer temin etmek" suçlarından gözaltına alındı. Ayrıca üvey baba ve annesi diğer suç maddesiyle ilgili de ifade verecek. Şüphelilerden babaanne Hacer Kurnaz, sabah erken saatlerde Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak ilçe Jandarma Komutanlığına getirildi.

DAHA FAZLA