Kanal D ekranlarında yayınlanan “Daha 17” dizisinde Nuray karakterine hayat veren oyuncu Dilara Aksüyek, Bodrum’da devam eden çekimlerden fırsat buldukça denizin ve güneşin keyfini çıkarıyor.
Başarılı oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı tatil kareleri kısa sürede takipçilerinin ilgisini çekti.
Kırmızı bikinisiyle verdiği pozlarla dikkat çeken Aksüyek’in fit görünümü sosyal medyada çok konuşulurken, oyuncunun yaşı da merak konusu oldu. 24 Temmuz 1987 doğumlu olan Aksüyek, kariyerine 2012 yılında adım attı ve birçok televizyon projesinde rol aldı.
Son dönemde “Daha 17” dizisindeki Nuray karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu, karakterini daha önce verdiği bir röportajda “renkli ve dişli” olarak tanımlamıştı. Bodrum’da çekilen dizideki performansıyla da adından söz ettiren Aksüyek, ekran başarısını sosyal medya ilgisiyle sürdürüyor.
Tüm Magazin Haberleri için TIKLAYIN!
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Yorum Yap