Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Kadın Kolları Başkanlığı'nca "Cumhuriyet Kadınları Dayanışma Buluşması" gerçekleştirildi. 600 kadının katılımıyla gerçekleşen buluşmada 'dayanışmayı büyütüyoruz' ve 'başlıyoruz' mesajları verildi.
Atakum Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen programda “Atatürk ve Kadın” sunumu ile “Cumhuriyet’in Kadınlara Kazanımları” adlı sergi düzenlendi.
Salonda ‘Atamıza minnettarız, Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ sloganları atıldı. CHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Nilsu İrem Koçyiğit Bahadır, ‘Kadın Ofisi’ kurduklarının haberini verdi.
KOÇYİĞİT: BUGÜNÜN DEĞİL, YARININ DA MİMARIYIZ
Koçyiğit, buluşmada şunları söyledi:
“Cumhuriyet kadınları olarak, eğitimden siyasete, ekonomiden sanata kadar her alanda var olmaya devam edeceğiz. Bizler sadece bugünün değil, yarının da mimarlarıyız. Bu anlamlı buluşmada bizleri yalnız bırakmadığınız için şahsım ve yönetim kurulum adına sizlere teşekkür ediyorum. Dayanışmamız daim, mücadelemiz güçlü olsun! Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın kadın dayanışması!”
Dayanışma buluşmasına Samsun CHP Milletvekili Murat Çan, geçmiş dönem genel sekreter Neslihan Hancıoğlu, Atakum Belediyesi Başkan Yardımcısı Suat Yıldız, kadın Belediye Meclis üyeleri katıldı.
diyekonustu.com Daha fazlası için linke tıkla: Samsun haber