Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, doğal gaz altyapı çalışmalarının dağıtım firmasıyla koordineli şekilde yürütüldüğünü belirtti. Dört mahallede ana hat bağlantılarının tamamlandığını aktaran Sandıkçı, hane bağlantılarında ise son aşamaya gelindiğini söyledi.
Hane bağlantıları tamamlanıyor

Kozlu, Dereler, Düvecik ve Devgeriş mahallelerinde ana hat çalışmalarının tamamlanmasının ardından ekipler hane bağlantıları üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye ile doğal gaz dağıtım firmasının koordineli yürüttüğü çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması ve doğal gazın kış ayları öncesinde hanelerde kullanılmaya başlanması hedefleniyor.
Sandıkçı: Kış öncesi kullanıma sunacağız

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, doğal gaz talebinin karşılanması için çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Doğal gaz ana hat bağlantı çalışmalarını tamamladığımız Kozlu, Dereler, Düvecik ve Devgeriş Mahallelerimizde hane bağlantı çalışmalarımızı da kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Kış ayları öncesinde hane bağlantı işlemlerini nihayete erdirerek doğal gazı hemşehrilerimizin kullanımına sunacağız” dedi.
Sandıkçı, ilçedeki altyapı çalışmalarının vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda sürdürüleceğini ifade etti.
diyekonustu.com
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Yorum Yap