Diye Konuştu
Habergönder
$ DOLAR
-
-
€ EURO
-
-
BİTCOİN
-
-
ÇEYREK ALTIN
-
-
BİST 100
-
-
GRAM ALTIN
-
-
TAM ALTIN
-
-
PETROL
-
-
ONS ALTIN
-
-
Tüm Piyasalar →

Biri 15 Temmuz Millet Yolu, diğeri sadece Millet Yolu!

Samsun’un İlkadım ilçesi Kalkancı Mahallesi Hendek Caddesi’ni Canan Sokak’a birleştiren kaldırım yolu bölge sakinlerini isyan ettiriyor.

Google Google'da Diye Konuştu'yu tercih edilen kaynaklarına ekle!
Biri 15 Temmuz Millet Yolu, diğeri sadece Millet Yolu!

Paylaşma seçenekleriPaylaş

Bu haberi sosyal medya hesaplarında veya mesajlaşma uygulamalarında paylaş.

E-posta Facebook X X p Pinterest W WhatsApp T Telegram in LinkedIn @ Threads r Reddit
Yorum Yaz 0
Mail

Samsun’un İlkadım ilçesi Kalkancı Mahallesi Hendek Caddesi’ni Canan Sokak’a birleştiren kaldırım yolu bölge sakinlerini isyan ettiriyor. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından 2017’de 15 Temmuz darbe girişiminin 1’inci yılında açılan ‘15 Temmuz Millet Yolu ve Şehitler Anıtı’nın karşısında bulunan kaldırım yol, bakımsızlığı ile burayı kullananları isyan ettiriyor. 

‘İNMEK VE ÇIKMAK MÜMKÜN DEĞİL’
Kalkancı Mahallesi sakinleri, “Karşısında son derece modern şekilde ahşaptan cafcaflı bir yol inşa ettiler. Bu yola kimse bakmadı. Orası 15 Temmuz Millet Yolu, burası ise sadece millet yolu. Kafanızı çevirdiğinizde rezaleti görüyorsunuz. Kaldırım yıllardır bakımsız. Burayı kullanmak zorundayız ama kullanamıyoruz. Bu kaldırımlardan inmek ve çıkmak mümkün değil. Yetkililer artık gözlerini açsın. Şikayet etmekten, karşımızda muhattap bulamamaktan bıktık” diye konuştu.

Son Haberler

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Sonraki haber hazırlanıyor