‘Virüslü hastayı taksiyle eve yolladılar’
Türkiye’de korona virüsü salgısında artış sürüyor. Samsun’da da da artışını sürdüren salgın, halkta zaman zaman panik oluşturuyor. Kent içerisinde çoğu zaman sosyal mesafe ve diğer kuralların hiçe sayıldığı gözlemlenirken, hastanelerde yoğunluğun yanı sıra ve panik de yaşanıyor.
SAĞLIK BAKANI KOCA’YA SORDU
Stresin vatandaşların üzerinde etkisini sürdürdüğü Samsun’da dün ilginç bir iddia ortaya atıldı. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya seslenen bir vatandaş, Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkililerince, Kovid-19’a yakalanan bir kadının gece taksi ile evine gönderdiğini söyledi.
‘AMBULANSLAR NEDEN BIRAKMIYOR?’
Bakan Koca’ya durumu anlatan vatandaş, “Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Dr.....’in Kovid-19 hastası bir kadını gece saat 02.30’da taksi ile yollayarak, taksiciyi riske atmaya hakkı var mı? Saatler sonra gelen ambulanslar bizi evimize neden bırakmıyor?” diye sordu.


Haber Bültenimize Üye Olun
Güncel haberleri e-posta kutunuza gönderelim