diyekonustu.com
$ DOLAR
-
-
€ EURO
-
-
BİTCOİN
-
-
ÇEYREK ALTIN
-
-
BİST 100
-
-
GRAM ALTIN
-
-
TAM ALTIN
-
-
PETROL
-
-
ONS ALTIN
-
-
Tüm Piyasalar →

Arap cenneti Samsun’da gayrimenkul sıfır çekti

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası (SATEM) Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Oral, gayrimenkul sektörünün ramazan ayında sıfır çektiğini söyledi.

Google Haberler'de diyekonustu.com'u takip edin Takip Et
Arap cenneti Samsun’da gayrimenkul sıfır çekti

Paylaşma seçenekleri

Bu haberi sosyal medya hesaplarında veya mesajlaşma uygulamalarında paylaş.

E-posta Facebook X X p Pinterest W WhatsApp T Telegram in LinkedIn @ Threads r Reddit
0
Mail

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası (SATEM) Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Oral, gayrimenkul sektörünün ramazan ayında sıfır çektiğini söyledi. Oral, yatırım yapmayı düşünenlere, döviz ve altına değil imarsız arazileri tercih etmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.

‘TAPU DAİRELERİNDE MEMURLAR OTURUYOR’
Başkan Mevlüt Oral, “Samsun’da gayrimenkul sektörü, ramazan ayında sıkıntılı bir süreç geçirdi. Ramazan dolayısıyla gayrimenkul sıfır çekti. Meslektaşlarımızı çalışırken görmek zor. Tapu ve Kadastro dairelerinde bile memurlar oturuyor. Elbet seyrek de olsa iş var ancak çok durgun. Ben tapu dairelerinde emlakçı ve müteahhit arkadaşlarımızı görmüyorsam, acı gerçek ortadadır. Piyasa anormal derecede durgunluk var” diye konuştu.

‘RAMAZAN SONRASI UMUDUMUZ VAR’
Ramazan ayı sonrası gayrimenkulde hareketlenme beklentisi içerisinde olduklarını belirten Mevlüt Oral, şöyle devam etti; “Umudumuz var. İnşallah yolumuz açılır. Yoksa sektör, çok zor duruma girer.”

‘ALTIN VE DÖVİZ YERİNE İMARSIZ ARSA ALIN’
Konut kredisi faizlerinin düşmediği sürece gayrimenkul sektörünün işinin zor olduğunu belirten Mevlüt Oral, yatırımcıya şöyle seslendi; “Yatırımcı parasını faize yatırıyor veya döviz ve altına yöneliyor. Burada kesinlikle yanlış yapıyor. Yatırım yapmak isteyenler, dövize ve altına yönelmesin, en güzel yatırım gayrimenkule yapılan yatırımdır. İmarsız arsa alabilirler, bu arsa imar geldiğinde değerlenecektir. Bunu pek çok örneği vardır.”

Son Haberler

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Sonraki haber hazırlanıyor