diyekonustu.com
$ DOLAR
-
-
€ EURO
-
-
BİTCOİN
-
-
ÇEYREK ALTIN
-
-
BİST 100
-
-
GRAM ALTIN
-
-
TAM ALTIN
-
-
PETROL
-
-
ONS ALTIN
-
-
Tüm Piyasalar →

Ümit Özdağ’dan yeni video: Soylu’ya bir hafta süre vermişti!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik iddiaların yer aldığı yeni bir video paylaştı.

Google Haberler'de diyekonustu.com'u takip edin Takip Et
Ümit Özdağ’dan yeni video: Soylu’ya bir hafta süre vermişti!

Paylaşma seçenekleri

Bu haberi sosyal medya hesaplarında veya mesajlaşma uygulamalarında paylaş.

E-posta Facebook X X p Pinterest W WhatsApp T Telegram in LinkedIn @ Threads r Reddit
0
Mail

DİYE KONUŞTU – Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile İçişçleri Bakanı Süleyman Soylu arasındaki gerilim sürüyor. 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından yayınladığı bir başka videoda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için, “Süleyman Soylu dün bir basın açıklamasında, benim Amerikan aparatı olduğumu ve bundan dolayı bana operasyon çocuğu dediğini ifade etti. Süleyman, bu konuda elinde ne bilgi ve belge varsa bunlar hemen savcılığa ilet. Sana bir hafta süre veriyorum” demişti.

Özdağ, bugün sosyal medya hesabından yeni bir video paylaştı. Zafer Partisi Lideri Özdağ, Bakan Soylu’ya yönelik suçlamaların yer aldığı videoyu şu yorumla paylaştı: “Verdiğim bir hafta sürede ne yaptın Süleyman? Trol ordunu ve kontrolündeki siteleri tetikçilik ve eski/yeni iftiralar için kullandın! Zafer Partisi iftiraları, hakaretleri, fiili engellemeleri aşarak yoluna devam edecek.”

İşte Ümit Özdağ’ın yayınladığı o video:

diyekonustu.com

Son Haberler

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Sonraki haber hazırlanıyor