diyekonustu.com
$ DOLAR
-
-
€ EURO
-
-
BİTCOİN
-
-
ÇEYREK ALTIN
-
-
BİST 100
-
-
GRAM ALTIN
-
-
TAM ALTIN
-
-
PETROL
-
-
ONS ALTIN
-
-
Tüm Piyasalar →

Nebiyan FEST'ten eşsiz fotoğraflar! 19 Mayıs Belediyesi yine iz bıraktı

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde bu yıl 5'incisi düzenlenen Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali kapsamında gerçekleştirilen Fotoğrafçılar Maratonu tamamlandı. Yarışmada birinciliği “Kafadarlar” isimli çalışmasıyla Aydın Tutaş kazandı.

Google Haberler'de diyekonustu.com'u takip edin Takip Et
Nebiyan FEST'ten eşsiz fotoğraflar! 19 Mayıs Belediyesi yine iz bıraktı

Paylaşma seçenekleri

Bu haberi sosyal medya hesaplarında veya mesajlaşma uygulamalarında paylaş.

E-posta Facebook X X p Pinterest W WhatsApp T Telegram in LinkedIn @ Threads r Reddit
0
Mail
1 5
Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde düzenlenen 5. Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali, doğa ve fotoğraf tutkunlarını bir araya getirdi. Festival kapsamında gerçekleştirilen Fotoğrafçılar Maratonu'nda dereceye giren isimler belli oldu.

Nebiyan'ın doğal güzelliklerini fotoğraf sanatının perspektifiyle yansıtmak amacıyla düzenlenen yarışmaya 21 fotoğraf sanatçısı, toplam 75 eserle katıldı.

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde düzenlenen 5. Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali, doğa ve fotoğraf tutkunlarını bir araya getirdi. Festival kapsamında gerçekleştirilen Fotoğrafçılar Maratonu'nda dereceye giren isimler belli oldu. Nebiyan'ın doğal güzelliklerini fotoğraf sanatının perspektifiyle yansıtmak amacıyla düzenlenen yarışmaya 21 fotoğraf sanatçısı, toplam 75 eserle katıldı.

2 5
Jürinin değerlendirmesinin ardından yarışmanın birincisi, “Kafadarlar” adlı fotoğrafıyla Aydın Tutaş oldu. Muhammet Musab Gümüş'ün “Hayran Bakışlar” isimli çalışması ikinci, Ali Akbaş'ın “Lider” adlı fotoğrafı ise üçüncü seçildi.

Jürinin değerlendirmesinin ardından yarışmanın birincisi, “Kafadarlar” adlı fotoğrafıyla Aydın Tutaş oldu. Muhammet Musab Gümüş'ün “Hayran Bakışlar” isimli çalışması ikinci, Ali Akbaş'ın “Lider” adlı fotoğrafı ise üçüncü seçildi.

3 5

Mansiyon ödülleri de sahiplerini buldu

Yarışmada iki fotoğrafçı da mansiyon ödülüne layık görüldü. Eray Ersever “Doğaya Doğru” adlı çalışmasıyla, Seçkin Soğucak ise “Engel Atlama” isimli fotoğrafıyla mansiyon aldı.

Jüri değerlendirmesi sonucunda ayrıca 15 fotoğraf sergilenmeye değer bulundu.

Yarışmada iki fotoğrafçı da mansiyon ödülüne layık görüldü. Eray Ersever “Doğaya Doğru” adlı çalışmasıyla, Seçkin Soğucak ise “Engel Atlama” isimli fotoğrafıyla mansiyon aldı. Jüri değerlendirmesi sonucunda ayrıca 15 fotoğraf sergilenmeye değer bulundu.

4 5
Fotoğrafçılar Maratonu ile Nebiyan'ın doğal yapısı ve festival boyunca oluşan renkli atmosfer, farklı fotoğrafçıların objektiflerinden yansıyan karelerle kayıt altına alındı.

Fotoğrafçılar Maratonu ile Nebiyan'ın doğal yapısı ve festival boyunca oluşan renkli atmosfer, farklı fotoğrafçıların objektiflerinden yansıyan karelerle kayıt altına alındı.

5 5

Başkan Osman Topaloğlu'ndan teşekkür

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, yarışmaya katılan tüm fotoğraf sanatçılarına teşekkür ederek dereceye giren ve mansiyon ödülü kazanan isimleri kutladı.

Festival kapsamında düzenlenen maratonun, Nebiyan'ın doğal güzelliklerinin daha geniş kitlelere ulaştırılmasına ve bölgenin fotoğraf sanatı aracılığıyla tanıtılmasına katkı sağlaması hedefleniyor.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, yarışmaya katılan tüm fotoğraf sanatçılarına teşekkür ederek dereceye giren ve mansiyon ödülü kazanan isimleri kutladı. Festival kapsamında düzenlenen maratonun, Nebiyan'ın doğal güzelliklerinin daha geniş kitlelere ulaştırılmasına ve bölgenin fotoğraf sanatı aracılığıyla tanıtılmasına katkı sağlaması hedefleniyor.


diyekonustu.com

Son Haberler

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Sonraki haber hazırlanıyor