diyekonustu.com
$ DOLAR
-
-
€ EURO
-
-
BİTCOİN
-
-
ÇEYREK ALTIN
-
-
BİST 100
-
-
GRAM ALTIN
-
-
TAM ALTIN
-
-
PETROL
-
-
ONS ALTIN
-
-
Tüm Piyasalar →

Mauro Icardi sessizliğini bozdu: Sözleşmesiz olmayı seçeneksiz olmakla karıştırıyorlar

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra yeni bir kulüple sözleşme imzalamayan Mauro Icardi, sessizliğini sosyal medya paylaşımıyla bozdu. Arjantinli yıldız, kendisi için yapılan “kulüpsüz kaldı” yorumlarına dikkat çeken sözlerle yanıt verirken, “Ben zaten her şeye sahibim” mesajıyla geleceği hakkındaki tartışmalara noktayı koydu.

Google Haberler'de diyekonustu.com'u takip edin Takip Et
Mauro Icardi sessizliğini bozdu: Sözleşmesiz olmayı seçeneksiz olmakla karıştırıyorlar

Paylaşma seçenekleriPaylaş

Bu haberi sosyal medya hesaplarında veya mesajlaşma uygulamalarında paylaş.

E-posta Facebook X X p Pinterest W WhatsApp T Telegram in LinkedIn @ Threads r Reddit
Yorum Yaz 0
Mail

Galatasaray ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından yeni bir kulüple anlaşmayan Mauro Icardi, geleceğiyle ilgili yapılan yorumlara sosyal medya hesabından yanıt verdi. 33 yaşındaki Arjantinli futbolcu, bireysel çalışmalarından görüntüler paylaşırken kulüpsüz olmasının kendisi açısından bir sorun olmadığını vurguladı.

Icardi'nin mesajı, özellikle “sözleşmesiz” olmasına yönelik yorumlara doğrudan yanıt niteliği taşıdı.

“İşsizliği başarısızlıkla karıştırıyorlar”

Icardi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda mevcut durumunun başarısızlık ya da seçeneklerin tükenmesi anlamına gelmediğini belirtti.

Arjantinli yıldız, işsiz kalmak ile hayatını güvence altına almak arasındaki ayrıma dikkat çekerken, sözleşmesiz olmayı da başka bir açıdan değerlendirdi.

Paylaşımının ilk bölümünde, insanların onun kulüpsüz kalmasını başarısızlık olarak yorumladığını, kendisinin ise bunu hayatını düzene koymuş olmak şeklinde gördüğünü ifade etti.

“Sözleşmesiz olmak seçim özgürlüğü”

Icardi, mesajının devamında futbol kariyerindeki mevcut durumuna ilişkin düşüncesini daha açık biçimde ortaya koydu.

Sözleşmesiz olmasının seçeneklerinin olmadığı anlamına gelmediğini belirten futbolcu, bunun kendisi açısından özgürce seçim yapabilmek anlamına geldiğini söyledi.

Icardi ayrıca geçmişte çalışarak zamanının kontrolünü ve geleceğinin güvencesini oluşturduğunu ifade etti.

Paylaşımının tamamında ne söyledi?

Icardi'nin sosyal medya paylaşımında verdiği mesajın Türkçe karşılığı şöyle:

“İşsizliği başarısızlıkla karıştırıyorlar; ben buna hayatımı yoluna koymuş olmak diyorum.

Sözleşmesiz olmayı seçeneksiz olmakla karıştırıyorlar; ben buna özgürce seçim yapabilmek diyorum.

Zamanımın sahibi olmak, geleceğimi güvence altına almak için çalıştım. Çalışmayı bıraksam bile hayatım aynı şekilde devam eder. Benim için neden endişelendiklerini anlamıyorum.

Siz huzur içinde, barış içinde ve sevgiyle yaşayın.

Ben zaten her şeye sahibim.”

Icardi'nin paylaşımında özellikle “özgürce seçim yapabilmek” ve “Ben zaten her şeye sahibim” ifadelerini öne çıkarması dikkat çekti.

Yeni takımı henüz belli değil

Galatasaray'dan ayrılmasının ardından yaz transfer döneminde herhangi bir kulüple sözleşme imzalamayan Icardi'nin kariyerine nerede devam edeceği henüz netleşmiş değil.

Arjantinli futbolcu, yeni takımını beklediği süreçte çalışmalarını bireysel olarak sürdürüyor. Son paylaşımında da spor yaptığı anları takipçileriyle paylaştı.

Galatasaray'da 77 gol attı

Icardi, Galatasaray formasıyla geçirdiği dört sezonda sarı-kırmızılı takımın önemli gol kaynaklarından biri oldu.

Arjantinli futbolcu, Galatasaray kariyerinde 134 resmi maçta 77 gol ve 25 asist üretti.

Şimdi ise kariyerinin yeni durağının neresi olacağı merak edilirken, Icardi yaptığı son paylaşımla kulüpsüz kalmasını bir problem olarak görmediğini açıkça ortaya koydu.

diyekonustu.com

Son Haberler

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Sonraki haber hazırlanıyor