Haber ara

Select theme:
Olay

Gazi Park’ta trambolin usulsüzlüğü!

Samsun’un İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi İstiklal (Çiftlik) Caddesi üzerinde bulunan Gazi Park’ta bulunan işletmeciliği İlkadım Belediye Başkanlığı’na ait olan oyun gruplarından biri olan trambolin

| 2020-07-07 05:11:00
Gazi Park’ta trambolin usulsüzlüğü!


Samsun’un İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi İstiklal (Çiftlik) Caddesi üzerinde bulunan Gazi Park’ta bulunan işletmeciliği İlkadım Belediye Başkanlığı’na ait olan oyun gruplarından biri olan trambolinle ilgili usulsüzlük yapıldığı iddia edildi. 25 Haziran 2020 günü çocuklarını trambolinde eğlenmeleri ve vakit geçirmeleri için Gazi Park’a getiren bir baba, buradaki görevliyle ücret konusunda usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla sözlü tartışma yaşadı. 

 

GÖREVLİYLE MAKBUZ TARTIŞMASI İddiaya göre: baba, buradaki görevliden trambolin ücretiyle ilgili resmi bir belge istedi. Görevli, resmi belge olmadığını ve trambolin ücretinin 5 TL olduğunun bilgisini verdi. Bunun üzerine ise baba hizmeti aldıklarını belgelemek için herhangi bir makbuz istedi. Görevli ile konuşma sürerken bir süre makbuz getirilmedi. Bunun üzerine baba, buradaki yetkili tarafından İlkadım Belediyesi’nde görevli bir üst yönetici ile görüştürüldü. Belediye yetkilisi de trambolin ücretinin yasal olduğunu babaya aktarırken, ücretin 5 TL olduğunu bildirdi. Bunun üzerine baba, ısrarla makbuz istedi. Uzun ve ısrarla süren diyalog sonucunda babaya makbuz getirildi. 

‘BU PARA NEREYE GİDİYOR?

 

Makbuzun uydurma olduğunu iddia eden vatandaş, “Burada usulsüzlük yapılıyor. Ne belge var ne kayıt var. Resmen insan dolandırıyorlar. Ben nereden bileceğim benden aldıkları parayı ceplerine koymadıklarını. Her çocuktan 5 TL alsalar, dünyanın parası eder. Resmen rezalet, burası Muz Cumhuriyeti mi? ‘Bu para nereye gidiyor?’ diye soruyorum, cevap alamıyorum ve üzerine tartışmak zorunda kalıyorum. Yazıklar olsun” diye konuştu.

DAHA FAZLA