Diye Konuştu AMP
Olay Samsun Haberleri Yerel Haberler

Samsun'un 3 büyük ilçesinde operasyon! Evlerden binlerce hap ve silah çıktı

Samsun'un Atakum, Canik ve İlkadım ilçelerinde narkotik ekiplerinin 5 şüpheliye yönelik düzenlediği çalışmalarda 2 bin 82 sentetik ecza hap, kenevir bitkileri, uyuşturucu maddeler ve ruhsatsız tüfekler ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

07 Eylül 2026, 15:39 · Diye Konuştu

Samsun'da uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik çalışmalar sürüyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Atakum, Canik ve İlkadım ilçelerinde belirlenen 5 şüpheliye yönelik çalışma gerçekleştirdi.

Üzerleri, araçları ve evleri arandı

Ekipler tarafından şüphelilerin üzerlerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda 2 bin 82 sentetik ecza hap ele geçirildi.

Aramalarda ayrıca 15 kök kenevir bitkisi, 1,28 gram sentetik kannabinoid, 2 esrarlı sigara ve 1 hassas terazi bulundu.

Ruhsatsız tüfekler de ele geçirildi

Narkotik ekiplerinin aramalarında uyuşturucu maddelerin yanı sıra 2 ruhsatsız tüfek ile 5 uyuşturucu madde kullanım aparatı da ele geçirildi.

Ele geçirilen suç unsurlarına el konulurken, 5 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde uyuşturucuyla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

diyekonustu.com

#baskın #gözaltı #Narkotik #operasyon #Samsun #Samsun Emniyeti #silah #tüfek #uyuşturucu
Paylaş: