Diye Konuştu AMP
Güncel Samsun Haberleri Yerel Haberler

Kongre sonrası Ankara mesaisi: Mazbatasını Bahçeli'ye verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun 15. Olağan İl Kongresi'nin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Ziyarette teşkilat çalışma raporu Bahçeli’ye sunulurken, Burhan Mucur il başkanlığı mazbatasını da Genel Başkan Bahçeli’ye takdim etti.

07 Eylül 2026, 16:26 · Diye Konuştu

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, il kongresinin ardından Ankara’da MHP Genel Merkezi’ni ziyaret ederek Genel Başkan Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen ziyarette, Samsun teşkilatının kongre sonrasında hazırladığı teşkilat çalışma raporu Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye arz edildi. Burhan Mucur ayrıca il başkanlığı mazbatasını da Bahçeli’ye takdim etti.

Bahçeli’den Samsunlulara selam

Ziyaret sırasında Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin tüm Samsunlu hemşehrilere selamlarını ilettiği belirtildi.

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hayır duaları, tavsiyeleri ve talimatları doğrultusunda Samsun’da teşkilat çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceği ifade etti.

Açıklamada, Samsun teşkilatının birlik ve beraberliğini daha da güçlendirmek ve milletin hizmetinde çalışmalarını sürdürmek amacıyla “durmadan, yorulmadan” çalışmaya devam edileceği vurgulandı.

“Davamıza ve milletimize mahcup olmayacağız”

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur açıklamasında, görev ve sorumluluk bilinciyle hareket edileceği belirtilerek, “Rabbim bizi davamıza, milletimize, liderimize ve bize güvenen hiçbir insanımıza mahcup etmesin” diye konuştu.

Açıklamanın sonunda ise “Var olsun Milliyetçi Hareket Partisi, var olsun Ülkücü Hareket, var olsun Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli” mesajı paylaşıldı.

#Burhan Mucur #Devlet Bahçeli #MHP #MHP Samsun #Samsun
Paylaş: