Diye Konuştu AMP
Güncel

‘İttifakların ötekileştirilmesinden rahatsız oluyorum’

Diye Konuştu – 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Millet İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş, İlyasköy Mahallesi’nde hizmete giren Salon Saray’da esnaf ve vatandaşla buluştu.

18 Şubat 2019, 07:40 · Diye Konuştu

Diye Konuştu – 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Millet İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş, İlyasköy Mahallesi’nde hizmete giren Salon Saray’da esnaf ve vatandaşla buluştu. Seçmene seslenen Demirtaş, siyasi oyunlara aldanmamaları yönünde seslendi.

‘RAHATSIZ OLUYORUM VE İTİRAZ EDİYORUM’
Necattin Demirtaş, “Erdoğan Tok, benden önce 5 yıl belediye başkanlığı yaptı ve ben göreve gelerek 5 yıl süreli olarak belediye başkanlığı görevi yaptım ve benden sonra Erdoğan Tok yeniden göreve geldi 5 yıl daha bunu yürüttü. Kısacası bu seçim halkın denediği ve hizmetlerini gördüğü iki farklı adayın yarışı olacaktır. Her şey ortadadır ve durum böyleyken, bazı kesimler seçmeni başka algılara yöneltmeye çalışmaktadır. İnsanların kafalarını karıştırmak hiç hoş değidir. ‘Buraya oy verirseniz ülke batar veya vermezsen ülke kalkınır’ gibi söylemlerden uzak durulmalıdır. Seçmenin bu abuk subuk tarza itiraz etmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben gerçekten Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’nı vatan evladı ve vatan haini olarak ötekileştirilmesinden rahatsız oluyorum ve itiraz ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: www.diyekonustu.com

Paylaş: