Haber ara

Select theme:
Gündem

Samsun AK Parti İl Başkanı'nın eşine ‘torpilli atama’ yaptı mı? İşte müdür beyin savunması

AK Parti İl Başkanının eşine 'torpilli atama' yaptı mı? İşte müdür beyin savunması Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı (KESK) Tarım ve Ormancılık Hizmet Kolu Kamu Emekçileri Sendikası&

| 2019-03-20 08:31:30
Samsun AK Parti İl Başkanı'nın eşine ‘torpilli atama’ yaptı mı? İşte müdür beyin savunması

Tolga Birgücü - Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı (KESK) Tarım ve Ormancılık Hizmet Kolu Kamu Emekçileri Sendikası (Tarım Orkam Sen) üyesi Arif aydın ve Samsun Şube Başkanı Erdem Avcı’nın gündeme getirdiği; Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü Nail Kırmacı’nın, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın talimatlarına uymadığı ve siyasi vesayetlerle atamalar yaptığı iddiasına yanıt geldi.

AK Parti’de görev yapmış bir il başkanının eşine usulsüz bir şekilde atama yaptığı yönündeki iddialara sosyal medya hesabı üzerinden yanıt veren İl Müdürü Nail Kırmacı, ‘iddiaların asılsız olduğunu’ belirterek kendisine iftira atıldığını söyledi.

‘YALANDIR, İFTİRADIR’
İl Müdürü Nail Kırmacı, “Hiç bir yerden torpilli değilim. Belli bir kritere göre yapılmadığı iddiaları yalandır. İftiradır. Şehit yakınlarına, engelli yakınlarına, açıköğretim, uzaktan öğretim ile eğitim alan, 23 yıldan fazla hizmeti olanlar atamalardan muaf tutuldu. Bakanlıkta çalışıyorken örgün öğretim yoluyla eğitim alanlara zamanında sağlanan avantajların karşılığı aynı ilde yeni ünvanlarında ve çok ihtiyaç olan yerlerde yani aynı ilde bakanlığın talimatları doğrultusunda işlem yapılmıştır. İddia ettiğiniz gibi hiç kimseye yukarıda ifade edildiği üzere ayrıcalık tanınmamıştır” savunmasını yaptı.

diyekonustu.com

Daha fazlası için linke tıkla: Samsun haber

DAHA FAZLA